УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ
КОМІТЕТ МІЖНАРОДНОЇ
РАДИ МУЗЕЇВ
UKRAINIAN NATIONAL COMMITTEE
OF THE INTERNATIONAL COUNCIL
OF MUSEUMS

icom commmunity


ЗВІТНО-ВИБОРЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ІКОМ УКРАЇНИ 2022

 

Відповідно до правил для Національних комітетів ICOM та статуту ІКОМ України, цього року повинна відбутися звітно-виборча конференція ІКОМ України.

Рішенням Президії від 21.10.2022 Президія ІКОМ України оголошує про проведення звітно-виборчої конференції 15 грудня 2022 року.

Конференція відбудеться в онлайн-форматі. Форма участі - онлайн-участь дійсних членів ІКОМ України з правом делегування голосу відповідно до положень Статуту ІКОМ України.

Детальніша інформація стосовно часу початку, порядку денного та форми голосування буде надіслана окремо.

 Відповідно до чинної редакції статуту http://icom.in.ua/stutut-icom-ukrayini/, оголошуємо вибори нового складу органів управління ІКОМ України, що має перейняти повноваження на 2023-2025 роки. Право обирати та бути обраними до органів управління ІКОМ України залежно від категорій членства визначається п. 4.2. Статуту ІКОМ України.

 Президія складається з 5 членів: Президент, Віце-президент, Виконавчий секретар, Координатор з фінансових питань, Координатор з питань комунікації.

Голосування на кожну посаду членів Президії відбувається окремо. Дійсний член ІКОМ може подати свою кандидатуру тільки на одну посаду. Обов’язки, які мають виконувати новообрані члени Президії, прописані в чинному Статуті, який розміщений на офіційному сайті ІКОМ www.icom.in.ua/stutut-icom-ukrain/ в статтях 8, 9.

Для здійснення контролю за діяльністю ІКОМ України Конференція ІКОМ України також обирає Наглядову раду з членів ІКОМ України у кількості 3 осіб. Її обов'язки прописані у статті 11 Статуту.

Кандидатів на посади просимо надіслати свої CV (резюме) та орієнтовні програми діяльності терміном на 3 роки Президії для оприлюднення не менше ніж за 25 календарних днів до проведення звітно-виборчої Конференції на адресу icom.ukraine@gmail.com

 Президія оприлюднить документи кандидатів не пізніше ніж за 20 календарних днів до проведення чергової Звітно-виборчої Конференції.






    Copyright © 2015 - 2016 ICOM Ukraine