УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ
КОМІТЕТ МІЖНАРОДНОЇ
РАДИ МУЗЕЇВ
UKRAINIAN NATIONAL COMMITTEE
OF THE INTERNATIONAL COUNCIL
OF MUSEUMS

icom commmunity


Новини

1   2   3   4   5   6   7   8  

Оголошено  конкурс на участь у навчанні у тренінговому центрі ІСОМ у Пекіні. Шановні колеги, оголошено черговий конкурс на участь у навчанні у тренінговому центрі ІСОМ у Пекіні. Кінцевий термін подання заявки 17 лютого 2017 року. Сам тренінг відбудеться у квітні. Всі деталі: http://icom.museum/activities/training/icom-international-training-centre-for-museum-studies/?utm_content=buffer19802&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer   ... »»»


  Представники Українського комітету ІСОМ взяли участь у 24-й  Генеральній конференції  ІСОМ. Загалом у 24-ій Генеральній конференції Міжнародної ради музеїв, що відбулася в липні 2016 року в Мілані, взяло участь більш ніж 3500 музейників  з понад  130 національних комітетів ІСОМ з усіх куточків світу. На 24-й Генеральній конференції  ІСОМ Український комітет ІСОМ Українипредставляли: Світлана Тимків, Надія Полянська, Анастасія Камалдінова – Львіський музей Історії релігії,&n... »»»


На 24-й Генеральній конференції ІСОМ Мілан 2016 було представлено нове лого ІСОМ Створений в період після Другої світової війни, ІСОМ постійно розвивалася протягом його 70 років існування. У 1946 році Чонсі Джей Хемлін, тодішній директор Музею науки міста Буффало, зібравши невелику групу професіоналів, щоб брати участь в "кращому міжнародному співробітництві між музеями". За допомогою мережі з 136 країн і територій і 149 комітетів,  ІСОМ з тих пір зарекомендував себе в якості організації-прапороносця &... »»»


Новий Стратегічний план ІСОМ 2016-2022 Після декількох років в плідної співпраці було розроблено новий Стратегічний план ІСОМ 2016-2022, який був прийнятий Генеральною Асамблеєю ІСОМ. Новий План базується на трьох основних принципах: Незалежність, Чесність і Професіоналізм. Новий Стратегічний план повторює місію і бачення ІСОМ та містить план який допоможе зміцнити солідарність між колегами по всьому світу, сприяти посиленню демократії,  захистити спільну спадщину від безглуздого і злочинного руйнування, поліпши... »»»


1   2   3   4   5   6   7   8  


Copyright © 2015 - 2016 ICOM Ukraine