УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ
КОМІТЕТ МІЖНАРОДНОЇ
РАДИ МУЗЕЇВ
UKRAINIAN NATIONAL COMMITTEE
OF THE INTERNATIONAL COUNCIL
OF MUSEUMS

icom commmunity


Новини

1   2   3   4   5   6   7   8  

На 24-й Генеральній конференції ІСОМ Мілан 2016 обрано  нового Президента ІСОМ і склад Виконавчої Ради. 24-та Генеральна конференція ІСОМ зібрала понад 3500 музейників і професіоналів зі збереження культурної  спадщини з 130-ти країн світу, щоб обговорити тему:  «Музеї та культурні ландшафти» та інші актуальні питання. Шість днів робочих засідань і дискусій серед національних і міжнародних комітетів ІСОМ, регіональних альянсів і афілійованих організацій привели до важливих рішень про майбут... »»»


З 3 по 9 липня пройшла 24-та Генеральна конференція ІСОМ щоб обговорити тему «Музеї і культурні ландшафти" Генеральна конференція ІСОМ зібрала в Мілані понад 3500 музейних фахівців та професіоналів зі збереження культурної спадщини з 130 країн світу, щоб обговорити тему «Музеї і культурні ландшафти" Конференція включала в себе зустрічі і паралельні конференції, присвячені культурним ландшафтам в різних сферах, пов'язаних з діяльністю 120-ти національних комітетів ІСОМ по всьому світу, та ... »»»


Міжнародний комітет регіональних музеїв (ICR) надає грант для молодих музейних фахівців. Міжнародний комітет регіональних музеїв (ICR) надає можливіть прийняти участь у 24-й Генеральній Конференції ІСОМ у Мілані молодим музейним фахівцям.  Вимоги до кандидатів: віком до 40 років; має індивідуальне членство ІСОМ або працювати в установі, яка є членом ІСОМ; стаж  мінімум два роки з дня подачі заяви. Останній термін подачі заяв 15 квітня 2016. Більш детальна інформація ht... »»»


25 лютого 2016 року відбулась звітньо-виборча конференція ІCОМ України.
В її роботі взяли участь 123 члени ІCОМ. Конференція взяла до уваги звіт Президії та звіт Ревізійної комісії. Конференція визначила та затвердила кількісний склад керівних органів ІCОМ України: Президент, 1 Віце-президент, 5 членів Президії. На посаду Президента ІCОМ України балотувалися Р. Чмелик (Львів) та К. Чуєва (Київ). На посади членів п... »»»


1   2   3   4   5   6   7   8  


Copyright © 2015 - 2016 ICOM Ukraine