УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ
КОМІТЕТ МІЖНАРОДНОЇ
РАДИ МУЗЕЇВ
UKRAINIAN NATIONAL COMMITTEE
OF THE INTERNATIONAL COUNCIL
OF MUSEUMS

icom commmunity


Новини

1   2   3   4   5   6   7   8  

Заява ВГО Український комітет Ради музеїв ІКОМ (IКОМ України) з приводу рішення Одеської обласної   ради щодо припинення контракту з директором Одеського художнього музею Олександром Ройтбурдом  ІКОМ України, як найбільша громадська організація, що об‘єднує музейних фахівців України та покликана сприяти впровадженню в Україні світових стандартів в галузі музейної справи, вважає, що рішення Одеської обласної ради щодо припинення контракту з директором Одеського художнього музею Олександром Ройтбур... »»»


МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ 2018  Гіперпідключені музеї: нові підходи, нові аудиторії ICOM щорічно обирає для Міжнародного дня музеїв тему, яка є висвітлює основні проблеми суспільства. Гіперпідключеність - це термін, який був введений у 2001 році для розробки сучасних засобів спілкування, таких як: електронна пошта, обмін миттєвими повідомленнями, телефон або Інтернет. Ця глобальна мережа з'єднань стає все більш складною, різноманітною та інтегрованою. У гіперпідключеному світі сучасності музеї приєднують... »»»


Заява ІСОМ України з приводу виставки колекції "ПЛАТАР" у Кіровоградському обласному художньому музеї          Президія Українського комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ) висловлює жаль з приводу продовження “виставкової експансії” “Музею історичного культурного надбання “ПЛАТАР”, яка нині розгорнулася у Кіровоградському обласному художньому музеї.          Вже не перший рік у професійному середовищі точаться... »»»


  МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ 2017 Музеї і суперечлива історія: розповідаючи про замовчуване   Щороку 18 травня світова музейна спільнота відзначає Міжнародний день музеїв, нагадуючи, що музеї є важливим інструментом культурного обміну, збагачення культур, досягнення взаєморозуміння, співпраці та миру між людьми.   Цього року Міжнародна рада музеїв (ІСОМ) запропонувала до відзначення Дня музеїв тему «Музеї і суперечлива історія: розповідаючи про замовчуване» (Museums and contested ... »»»


1   2   3   4   5   6   7   8  


Copyright © 2015 - 2016 ICOM Ukraine