УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ
КОМІТЕТ МІЖНАРОДНОЇ
РАДИ МУЗЕЇВ
UKRAINIAN NATIONAL COMMITTEE
OF THE INTERNATIONAL COUNCIL
OF MUSEUMS

icom commmunity


Новини

1   2   3   4   5   6   7   8  

Прийом нових членів ІСОМ 2024

Національний комітет ІСОМ України, до 18 грудня приймає документи від бажаючих доєднатися до всесвітньої професійної музейної спільноти - Міжнародної Ради Музеїв.
ІСОМ - це унікальна професійна мережа музейних інституцій та музейних працівників, що об’єднує понад 40 000 членів з 141 країни.
Незважаючи на доволі значну суму річного внеску, нам, як ніколи, важливо посилювати свою акти... »»»


International Museum Day 2023 Дорогі друзі! Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний День Музеїв (International Museum Day). У цей день музеї організовують різноманітні заходи, пов'язані із заздалегідь визначеною темою, щоб іще раз підкреслити важливу роль музеїв як інституцій, що служать суспільству та його розвитку. “Музеї — добробут та розвиток громад” - тема Міжнародного дня музеїв 2023. Ми повністю поділяємо цінності які Генеральний Секретаріат ІСОМ закладав у цю тему. Музеї дійсно по... »»»


Звіт про допомогу від ІСОМ Польщі Рік після початку війни ICOM Польщі звітував  про грантову діяльність яку вжито Національним комітетом ICOM Польщі для допомоги музейникам з України, які опинилися в Польщі як біженці внаслідок агресії російської федерації проти України. Напад на Україну стався 24 лютого 2022 року. Україна є сусідом Польщі і кордон між нашими країнами протяжністю понад 535 км. Польща прийняла мільйони біженців, які втікали із зон бойових дій, які бомбардувала росія. Цивільне насел... »»»


Національний комітет ICOM Deutschland оголосив про офіційний бойкот ICOM Russia.

Національний комітет ICOM Deutschland e.V. оголосив про офіційний бойкот ICOM Russia.
"Загарбницька війна Росії проти України знущається над міжнародним правом,
Гаазькою конвенцією та кожною базовою суспільною нормою.
З такою державою не може бути нормальних стосунків – навіть у музейній сфері.
Ми не... »»»


1   2   3   4   5   6   7   8  


Copyright © 2015 - 2016 ICOM Ukraine